Κωνσταντίνα Μιχαήλ: “Δεν μπορώ, κλαίω…” – Το δημόσιο ξέσπασμα της ηθοποιού

Πρωτόγνωρες είναι οι ημέρες που διανύουμε το τελευταίο διάστημα, αφού ο κορονοϊός έχει περάσει τα σύνορα μας και απειλεί πολλούς συμπολίτες της. Από την προηγουμένη εβδομάδα κάνει το γύρο του διαδικτύου το μήνυμα “μένουμε σπίτι”, το οποίο παρακινεί τους πολίτες να καθίσουν μέσα στα σπίτια τους όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να προστατέψουν τόσο τους εαυτούς τους όσο και τις ευπαθείς ομάδες. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ τηρεί τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, όμως ανησυχεί για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.

Με μια ανάρτηση στα social media η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι έχει επηρεαστεί πολύ ψυχολογικά από όσα γίνονται ενώ περιέγραψε πόσο διαφορετικά γιόρτασε φέτος τα γενέθλια της πολυαγαπημένης της αδερφής εξαιτίας του κορονοϊού.

“Δεν μπορώ κλαίω: η αδελφή μου έχει γενέθλια, σβήνουμε κεριά από την κάμερα, και φιλάω την οθόνη, η μάνα μου δεν έχει τέτοια τεχνολογία και την έχουμε βάλει ανοιχτή ακρόαση, και ο μπαμπάς μας 6 μήνες «φευγάτος» μας κοιτάει από ψηλά! #Covid_19 #μενουμεστοσπιτι”, έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο προφίλ της στο twitter.

H Κωνσταντίνα Μιχαήλ ξεσπά για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Read More

And More