Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έκλεισε δύο μήνες καραντίνας! Το δημόσιο μήνυμα για την περίοδο που διανύουμε

Μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να βγουν από τα σπίτια τους ύστερα από σχεδόν δύο μήνες εγκλεισμού και να δουν τους φίλους τους ή να κάνουν πράγματα που τόσο καιρό δεν μπορούσαν. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Η γνωστή ηθοποιός εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στο σπίτι της, προκειμένου να προστατευτεί από τον κορονοϊό και να προστατέψει τις ευπαθείς ομάδες.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια αποκάλυψε ότι σήμερα έκλεισε δύο μήνες καραντίνας ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα για αυτό που ζούμε: “13/3-13/5 καραντίνα, απομόνωση, πανδημία #μένουμεσπίτι κακό όνειρο για τους ασθενείς, για τους συγγενείς τους που έτρεμαν την κάθε σταγόνα, την κάθε ρανίδα. Εφιάλτης γι’αυτούς που βρέθηκαν να μην έχουν τα βασικά για να ζήσουν και να ταίσουν τα παιδιά τους.Τρομακτικό για τους κατά ανάγκη, ή κατά σύμβαση συμβιώσαντες!

Πρόκληση για τους ελευθεριάζοντες και τους φιλελεύθερους! Σχετική η αποκωδικοποίηση μεγάλων αγαθών όπως η ανεξαρτησία , ελεύθερη λατρεία, η αναζήτηση της ευτυχίας, η αεργία και η επινόηση μιας δημιουργικότητας σε συνδυασμό με την σχετικότητα του χρόνου μας οδηγεί στην υπομονή και την κοινή λογική! Κοινή λογική για το κοινό συμφέρον τώρα που ξυπνά το καλοθρεμένο τέρας της οικονομικής ύφεσης.

Εδώ, ένα θύμα της αυτοαπομόνωσης εγώ, συνεχίζω με τα μυθιστορήματα κι όλα τα καλά λίγα αγαθά που χρειάζομαι για να τα βγάλω πέρα. Σας εύχομαι να μειώσατε απαιτήσεις κι επιζητήσεις για να αυξήσετε σε γαλήνη κι ισορροπία τώρα που βγαίνουμε (;) σιγά-σιγά”, ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραμένει σπίτι διαβάζοντας τα αγαπημένα της βιβλία.

Read More

And More