Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Η ηλικία της, το απρόσμενο τέλος μιας σχέσης και η επιθυμία να μην κάνει οικογένεια [pics]

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της χώρας που έχει καταφέρει να χαράξει την δική της πορεία στο χώρο της υποκριτικής. Το βιογραφικό της είναι γεμάτο από θεατρικές συμμετοχές, τηλεοπτικές αλλά και ραδιοφωνικές, μιας και έχει αποτελέσει ραδιοφωνικός παραγωγός στους μεγαλύτερους σταθμούς της πρωτεύουσας. Αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Γαμήλιο Εμβατήριο“, όπου μας δείχνει μια διαφορετική οπτική του εαυτού της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Beaute” και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Μεταξύ άλλων μίλησε για την νέα γενιά, την ηλικία της και αποκάλυψε γιατί δεν έκανε παιδί και οικογένεια. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια εκ βαθέων εξομολόγηση, στην οποία η Κωνσταντίνα πρώτη φορά παραδέχεται: “Πέρασαν τα μισά χρόνια της ζωής μου και ήρθε η ώρα να αφήσω πίσω την πειθαρχημένη, πειθήνια γυναίκα, να δω τι γίνεται όταν λέω “όχι”. Δεν γίνεται να επιζητάς την αποδοχή, να είσαι πάντα ο καλός ο άνθρωπος, η καλή η μαθήτρια, η καλή παντού και να μην έρθει κάποτε η στιγμή που θα πεις και εσύ το “όχι”. Η ωριμότητά μου ξεκίνησε όταν άρχισα να λέω όχι”.

Η Κωνσταντίνα προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δίνοντας βάση μόνο στην δουλειά της. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη συνέντευξη αποκάλυψε πως η παράφραση των λέξεων της σε μια συνέντευξη που έδωσε, έχει αποτελέσει αιτία για να χωρίσει από την τελευταία σχέση της. Με αφορμή αυτό το περιστατικό μιλά για τις διαφορές της γενιάς της από τις σημερινές γενιές:

“Η γενιά μου ήμασταν της σεξουαλικής απελευθέρωσης και επαναστάτριες και τώρα βλέπεις οι νέες γενιές να γυρνούν σε απίστευτα κλισέ. Οι νέες γενιές λαμβάνουν μασημένη τροφή και υπερπροστασία από τους γονείς. Κάθε δεκαετία στη ζωή μου ταυτίζεται με μια αφύπνιση. Είμαι άνθρωπος του οράματος και της αναζήτησης. Έχω κεραίες ανοιχτές”.

Τέλος, αναφέρεται στην απόφασή της να μην κάνει οικογένεια: “Το αποκλειστικό τρίπτυχο άντρας-γυναίκα-παιδί δεν είναι υποχρεωτικό. Τελειώσαμε με αυτά. Δεν ήθελα, δεν μπορούσα, δεν έγινα μητέρα και δεν αισθάνομαι μισή! Τα αγαπώ τα παιδιά όταν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί τους. Στα μπεμπάκια δεν είχα ποτέ αδυναμία”.

Read More

And More