Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Κάνει πασχαλινή… ηλιοθεραπεία στην ταράτσα και είναι… θεσπέσια! [pics]

Mένουμε σπίτι και γιορτάζουμε σπίτι το πιο διαφορετικό και εναλλακτικό Πάσχα της ζωής μας! Όλοι βρίσκουμε τρόπους για να κάνουμε το Πάσχα στο σπίτι διασκεδαστικό και η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ, βρήκε τον καλύτερο! Φόρεσε το πιο σέξι σορτσάκι της και ένα μπλουζάκι και ανέβηκε για ηλιοθεραπεία στην ταράτσα της μαζί με τα βιβλία της!

Η ηθοποιός απόλαυσε τον ήλιο της Αθήνας και έστειλε το δικό της μήνυμα για όσα ζούμε με τον κορονοϊό από την ταράτσα του”πλοίου” όπωε χαρακτηριστικά γράφει!

“Αγαπημένο μου ημερολόγιο , σου γράφω απο την ταράτσα του «πλοίου» το οποίο με ταξίδεψε φέτος το Πάσχα σε πρωτόγνωρες εμπειρίες προσωπικής αναψυχής, συναισθηματικού βάθους και βαθιάς αισθαντικότητας! Η μοναξιά μου μπροστά στο κενό ήταν τρομαχτικά ζωντανή και γενναιόδωρη. Ο νους μου ξέφυγε σε ευρηματικότητα και η φαντασία με συντρόφεψε εντέλει στο ανοιξιάτικο μύθο αυτό ! Η θάλασσα των επιλογών απλώθηκε στο βάθος και ο ορίζοντας γέμισε ελπίδα και χαρά. Η σκέψη μου αισιοδοξεί και σπεύδει κοντά στους μοναχικούς και τους ασθενείς αυτής της κοσμογονική στιγμής της ανθρωπότητας. Όλοι να γίνουν καλά , να μακροημερεύσουμε και να συναντηθούμε επιτέλους- χρόνια μας πολλά- κι ας πάψει πια αυτό το όνειρο”! έγραψε η ηθοποιός στέλνοντας το δικό της μήνυμα!

Read More

And More