Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Τον μεγάλο έρωτα τον αναζητώ ακόμα και όταν είμαι σε σχέση!

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πρωταγωνιστεί με τεράστια επιτυχία και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην παράσταση “Μαμά θα πάω Χόλιγουντ”. Η ίδια έδωσε συνέντευξη στη Real Life μιλώντας για τον έρωτα, την επιτυχία της παράστασης, καθώς και αν η δημοσιότητα μπορεί να επηρεάσει τη σχέση ενός ζευγαριού.

Όταν ρωτήθηκε αν περίμενε ότι η παράσταση θα συνεχίζονταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ίδια απάντησε: “Η επιτυχία της παράστασης ήταν σαν προκαθορισμένη να συμβεί. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει πολύ κόσμο που την ακολουθεί και την αγαπά για τον τρόπο που βλέπει την πραγματικότητα και γράφει γι’ αυτή. Έτσι, λοιπόν, όταν βάζεις τα συστατικά μιας παράστασης που είναι τα καλύτερα που μπορείς να βρεις, τουλάχιστον στο είδος της, συμφωνήσεις στην καλή και ευνοϊκή ενέργεια και προσπάθεια για το σωστό στόχο, τα καταφέρνεις”!

Η όμορφη ηθοποιός συνέχισε, μιλώντας για τον έρωτα: “Τον μεγάλο έρωτα τον αναζητώ ακόμα και όταν είμαι σε σχέση. Θέλω να πω με αυτό ότι δεν σταματώ να επιζητώ και την περιπέτεια του έρωτα, προσπαθώντας να μην τον αφήσω να ξεφτίσει, αλλά και την μετακύλισή του σε αγάπη μεγάλη και μυθιστορηματική”.

Η δημοσιότητα έχει βλάψει την προσωπική της ζωή; Η ίδια δήλωσε: “Με κάποια αδιόρατη μελαγχολία συνειδητοποιώ ότι μας αρέσει η ιδέα να θεωρούμε υπεύθυνη τη δημοσιότητα για τα λάθη της προσωπικής μας ζωής, για τον εθελοτυφλισμό στο δεσμό μας με έναν άνθρωπο εντός ή εκτός του καλλιτεχνικού χώρου”.

Κράτα το

Read More

And More