Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η γεμάτη νόημα ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη

Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη με την οποίο ο ηθοποιός έχει αποκτήσει και έναν γιο.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε ξαπλωμένη σε έναν καναπέ και τη συνόδευσε με ένα κείμενο στο οποίο κάνει λόγο για το πόσο απολαμβάνει τη συντροφιά των ανθρώπων που είναι δίπλα της τώρα ου αντιλαμβάνεται την αξία της.

«Μου έχει συμβεί στη ζωή μου να «απομακρύνω» ανθρώπους που με πίστευαν και με αγαπούσαν, όταν εγώ ούτε με πίστευα, ούτε με αγαπούσα. Με ένα τρόπο, ήθελα να τους εκδικηθώ γιατί ήταν κόντρα σε αυτό που ένιωθα για τον εαυτό μου. Όταν νιώθουμε την αξία μας, όχι όταν την ξέρουμε!!!!

Όταν τη νιώθουμε, θα επιμείνω!! Απολαμβάνουμε τη συντροφιά των ανθρώπων που μας την ενισχύουν…. Ευχαριστώ το αδέρφι μου, που είναι πάντα κοντά, μου κρατάει το χέρι, με κανακεύει και μου λέει ότι είμαι η καλύτερη….. γιατί τώρα το νιώθω και ‘γω. Ευχαριστώ λατρεμένε φίλε» έγραψε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Read More

And More