Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η νέα ζωή της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη – Οι τελευταίες φωτογραφίες της

Ανανεωμένη και έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Πληροφορίες της εφημερίδας On Time αναφέρουν ότι οι διαδικασίες του διαζυγίου προχωρούν κανονικά, οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές και μοναδικό μέλημα και των δυο είναι ο μοναχογιός τους, Μιχάλης.

Η γοητευτική Κωνσταντίνα Μπεκιάρη που δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας, παρότι δεν είναι ενεργή στα social media, στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για μια μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή της, να παραιτηθεί από τη δουλειά της.

«Πρωινό στο σπίτι μετά από δεκαετίες, παραιτήθηκα» είχε γράψει στην ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, σύμφωνα με την εφημερίδα. Έκτοτε η ίδια δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον γιο της, ενώ υιοθέτησαν μαζί και ένα σκυλάκι το οποίο βρήκαν εγκαταλελειμμένο.

Σε άλλη ανάρτησή της στο Instagram, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έκανε λόγο για ένα νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει χωρίς να δίνει επιπλέον πληροφορίες.

Να θυμίσουμε ότι η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη υπήρξε παντρεμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη για περίπου 15 χρόνια, ωστόσο από τον περασμένο Απρίλιο τα δημοσιεύματα ήθελαν τον γάμο τους να περνά κρίση. Αυτό, άλλωστε, επαληθεύτηκε καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ζευγάρι με τη Δέσποινα Βανδή και πρόσφατα πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους!  

Read More

And More