Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Ξυπόλητη στις κούνιες η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη – Η αφιέρωση στον γιο τους

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη θέλησε να αφιερώσει ένα πολύ όμορφο ποίημα στον μονάκριβο γιο της, που απέκτησε από τον γάμο της με τον γνωστό ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Η πρώην σύζυγος του σκηνοθέτη δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο όπου βρίσκεται ξυπόλυτη στην παιδική χαρά μαζί με τον γιο της. Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ανέβασε το στιγμιότυπο, συνοδεύοντας το με το ποίημα «Αν» του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ.

«Ράντγιαρντ Κίπλινγκ “Αν”. Αν μπορείς να κρατάς το κεφάλι ψηλά όταν γύρω σου όλοι τον εαυτό τους έχασαν δειλά, και για τούτο μαζί σου τα βάζουν, στον εαυτό σου αν μπορείς να ‘χεις πίστη όταν όλοι για σένα αμφιβάλλουν μα κι αδιάφορος να είσαι κι ορθός στις δικές τους μπροστά αμφιβολίες, αν μπορείς να υπομένεις χωρίς ν’ αποστάσεις ποτέ καρτερώντας, ή μπλεγμένος με ψεύτες, μακριά να σταθείς, αν μπορείς απ’ το ψέμα κι αν γενείς μισητός, να μη δείξεις στρατί στο δικό σου το μίσος, κι ούτε τόσο καλός να φανείς κι ούτε τόσο σοφά να μιλήσεις, αν μπορείς να ονειρεύεσαι δίχως να γίνεις του ονείρου σου σκλάβος, αν μπορείς να στοχάζεσαι δίχως τη σκέψη να κάνεις σκοπό σου, αν μπορείς την λαμπρή ανταμώνοντας Νίκη ή τη μαύρη φουρτούνα […]

Αν μπορείς να μιλάς με τα πλήθη κι ακέριος στο ήθος να μένεις, ή αν βρεθείς με ρηγάδες χωρίς τα μυαλά σου να πάρουν αέρα, κι αν ποτέ, ούτε οι φίλοι ούτε οι εχθροί να σε κάνουν μπορούν να πονέσεις, τον καθένα αν ζυγιάζεις σωστά και κανέναν πιο πρόσβαρα απ’ άλλον, αν μπορείς να γεμίζεις το αμείλιχτο ένα λεφτό της κάθε ώρας στην αξία των εξήντα μοιραίων δευτερόλεφτων της διαδρομής του, τότε θα ‘ναι όλη η Γη σα δικιά σου, ως και κάθε που υπάρχει σε τούτη, και —περισσότερο ακόμα— θε να είσαι ένας άνθρωπος πλέριος, παιδί μου. Αφιερωμένο στο γιο μου» έγραψε η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Bekiari (@constantinabekiari)

 

Read More

And More