Κωνσταντίνα Παγάνη: Η τραγική ιστορία της νέας παίκτριας που ξεχώρισε στο “My Style Rocks”

Ο νέος κύκλος του “My Style Rocks” είναι πια γεγονός!

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Κατερίνα Στικούδη καλησπέρισε τους τηλεθεατές του reality μόδας και τους σύστησε τις νέες διαγωνιζόμενες ενώ καλωσόρισε στην κριτική επιτροπή τον Χάρη Χριστόπουλο. Μία από τις παίκτριες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν από το πρώτο επεισόδιο του “My Style Rocks” με το στιλ και την άποψή τους είναι η Κωνσταντίνα Παγάνη.

Η μελαχρινή καλλονή με τα γαλάζια μάτια, που έχει στεφθεί Μια Υφήλιος το 2017 σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς στην Αμερική που προωθούσε το μήνυμα για την «Εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας», μπήκε στο “My Style Rocks” γιατί αγάπει τη μόδα και θέλει να περάσει το δικό της κοινωνικό μήνυμα.

Η πανέμορφη Κρητικιά στις 10 Οκτωβρίου το 2018 έζησε ένα τραγικό γεγονός, καθώς ο θείος της δολοφόνησε τη μητέρα της σε μια καφετέρια συγκλονίζοντας το πανελλήνιο. Η ίδια είχε μιλήσει λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή “Μαζί σου” για τις τραγικές στιγμές που έζησε και για το συμβάν που της άλλαξε τη ζωή.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της μητέρας της, η Κωνσταντίνα Παγάνη έχει αφήσει τα δύσκολα στο παρελθόν και φροντίζει να καταπιάνεται με πράγματα που τη χαροποιούν και αγαπά.

Μία από τις εμφανίσεις της Κωνσταντίνας Παγάνη στο “My Style Rocks”.

Read More

And More