Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγκαλιά με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο σε βραδινή έξοδο για δείπνο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αποχαιρέτησαν τον Σεπτέμβριο δίπλα στην παραλία.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο εστιατόριο που διατηρεί ο επιχειρηματίας σύζυγός της στην περιοχή της Βουλιαγμένης, περνώντας μια χαλαρή βραδιά για δύο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2022 λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του, Βλάσσης. Τον Ιούλιο του 2024 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε για δεύτερη φορά στο μαιευτήριο.

Στη νέα της ανάρτηση στο instagram η παρουσιάστρια μοιράστηκε στιγμιότυπo από την βραδινή έξοδο με τον αγαπημένο της.

Πρόσφατα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε στις φήμες για την τηλεοπτική της επιστροφή: «Δεν ξέρω, θέλω να επιστρέψω. Πάλι τα ίδια θα λέμε; Μέσα στο καλοκαίρι δεν είχα συζητήσεις. Πριν από το καλοκαίρι είχα δεχτεί τηλεφωνήματα, μετά βάλαμε μία άνω τελεία σ΄ αυτά που είχαμε πει και στις δικές μου σκέψεις. Θα δούμε τώρα», απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία αυτό το διάστημα έχει επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164