Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Αν ξαναέκανα πρωινό θα ήμουν διαφορετική”

Λίγο πριν την καλοκαιρινή της εξόρμηση στην Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό TV Έθνος και στον Αλέξη Μίχα. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα λάθη του παρελθόντος, αποκαλύπτοντας: “Στις ανθρώπινες σχέσεις ποιος δεν έχει κάνει λάθος; Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Δεν έχεις πάντα την οξυδέρκεια, την εμπειρία, τον αυτοέλεγχο, την ίδια υπομονή για να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση. Σε κάποια πράγματα έπρεπε να «ψηθώ» για να τα διαχειριστώ. Αργότερα θα ήταν καλύτερα. Δεν ορίζεις όμως πότε σου έρχεται κάτι”.

Αν γυρνούσε όμως τον χρόνο πίσω τι θα άλλαζε; “Το σημείο που βρίσκεσαι κάθε στιγμή είναι απόρροια της προηγούμενης διαδρομής σου. Αν θα είχα αλλάξει κάποιο μονοπάτι, δεν ξέρω πού θα ήμουν τώρα. Μπορεί να μην είχα ασχοληθεί με την τηλεόραση, μπορεί να είχα κάνει παιδιά, μπορεί να είχα ακολουθήσει επαγγελματικά τον κλάδο της εκπαίδευσης, δεν ξέρω… Δεν έχω μάθει να μιλάω με υποθέσεις. Είμαι ρεαλίστρια. Έχω στοιχεία ιδεαλισμού, αλλά τα κρατάω περισσότερο για τις προσωπικές μου σχέσεις. Στη δουλειά τα βλέπω καθαρά τα πράγματα. Αυτή η διαδρομή δεν ήταν στρωμένη με χαλί και χαίρομαι γι’ αυτή ακόμη και για τα όποια λάθη μπορεί να είχε”, δήλωσε.

Αν της γινόταν μια ανοιχτή πρόταση για παρουσίαση τι θα επέλεγε: “Μου αρέσει πολύ η μαγειρική. Και μου αρέσει γιατί δεν την ξέρω καλά. Πράγματα που για μια νοικοκυρά είναι δεδομένα, για μένα είναι πυρηνική φυσική. Θα είχε ενδιαφέρον να μπω σε αυτό το κομμάτι. Τη μουσική την πιάσαμε, δεν… (σ.σ.: γέλια). Τη μόδα την κάναμε, τελείωσε. Το πρωινό μαγκαζίνο μού αρέσει. Αν ξαναέκανα πρωινό, θα ήμουν διαφορετική.

Με ιντριγκάρει και η βραδινή ζώνη, αν και είμαι πρωινός τύπος. Είμαι κορίτσι της ημέρας, αλλά μου αρέσει και η νύχτα. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω κάτι με μαγειρική. Έχω κάτι στο μυαλό μου. Θα μου άρεσε ένα συνδυαστικό concept. Μαγειρική και ταξίδια. Ο,τι έχω θελήσει πολύ μου έχει έρθει στην τηλεόραση. Το ίδιο έγινε και με το My Style Rocks. Έναν χειμώνα ολόκληρο δεν είχα χάσει επεισόδιο και στην επόμενη σεζόν του το παρουσίασα εγώ”.

Read More

And More