Σε event που έγινε το βράδυ της Τρίτης 26/5 με αφορμή την έναρξη συνεργασίας της Ελένης Φουρέιρα με γνωστή εταιρεία μαγιό, έδωσε το παρών η Κωνσταντίνα Σπυροπούλυο.
Σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να συζητάει για την παρουσίαση του My Style Rocks τη νέα σεζόν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Έχει γίνει συζήτηση για να παρουσιάσω το My Style Rocks τη νέα χρονιά. Το συζητάω και αυτό, υπάρχει στο τραπέζι» είπε.
Όσο για το πώς βλέπει ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μια ενδεχόμενη τηλεοπτική της επιστροφή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Ο σύζυγός μου είναι της άποψης να κάνω ό,τι γεμίζει εμένα. Αγαπάω τόσο πολύ τα παιδιά και την οικογένεια. Και νομίζει ότι είναι και πολύ ήρεμος βλέποντάς με σε αυτόν τον ρόλο που νομίζω ότι οι ισορροπίες λίγο θα αλλάξουν αν ξεκινήσω δουλειά. Μπορεί να θέλει, και μετά να μη του αρέσει».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ