Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απογευματινή βόλτα στο Κολωνάκι με total black look! (pics)

Αδιαμφισβήτητα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι στα καλύτερά της. Η παρουσιάστρια, μετά την συμμετοχή της στο Survivor, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, παρουσιάζει με επιτυχία τον δεύτερο κύκλο του “My Style Rocks“.

Η “Queen Dina”, όπως την αποκαλούν οι χρήστες του Twitter, φέτος έχει ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα, καθώς τα γυρίσματα του reality μόδας είναι πολύωρα, με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο, όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν, φροντίζει να βλέπει αγαπημένα της πρόσωπα και να περνάει όμορφες στιγμές μαζί τους.

Έτσι, λοιπόν, πριν μερικές μέρες, η Κωνσταντίνα ξέκλεψε λίγο χρόνο και συναντήθηκε με καλή της φίλη στο κέντρο της Αθήνας, για μια χαλαρή απογευματινή βόλτα. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις δύο γυναίκες να περπατούν για ώρα στους δρόμους του Κολωνακίου, συνομιλώντας και κοιτάζοντας τις βιτρίνες των καταστημάτων.

Η οικοδέσποινα του “My Style Rocks” επέλεξε να κάνει μια total black εμφάνιση και, παρόλο που προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη, αυτό δεν ήταν εφικτό καθώς τα βλέμματα όλων στράφηκαν πάνω της. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού ήταν άκρως εντυπωσιακή ακόμα και ένα πιο casual look από αυτά που την βλέπουμε στη μικρή οθόνη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More