Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύπτει με ποιους θα περάσει το δεύτερο lockdown (pic)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί στο προηγούμενο lockdown να ήταν single και να πέρασε την καραντίνα έχοντας στο πλευρό της το πολυαγαπημένο της σκυλάκι, όμως τώρα είναι full in love. Η ξανθιά παρουσιάστρια τότε το είχε ρίξει στη γυμναστική προσπαθώντας να περάσει όσο πιο δημιουργικά γινόταν τον άφθονο ελεύθερο χρόνο της, όμως τώρα θα έχει την καλύτερη παρέα.

Αυτή την περίοδο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις, αφού είναι ζευγάρι μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Οι δυο τους είναι μαζί από τα τέλη του καλοκαιριού και απολαμβάνουν στο έπακρο κάθε στιγμή της σχέση τους. Η παρουσιάστρια, ούσα σίγουρη για το δεσμό της, τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον σύντροφό της.

Πρόσφατα, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία αποκαλύπτοντας πώς και με ποιους θα περάσει το διάστημα του lockdown. Όπως θα δεις, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφίζει τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον σκύλο του, σημειώνοντας: “Quaran – team”.

Δες τη φωτογραφία:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι στα καλύτερά της!

Read More

And More