Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απολαμβάνει το καλοκαίρι της! Η νέα απόδραση σε χλιδάτο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι [pics]

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το καλοκαίρι της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιας και δεν έχει σταματήσει τις αποδράσεις!

Η ξανθιά παρουσιάστρια ύστερα από την αποχώρησή της από το “Just the 2 of us” έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο να κάνει όλα όσα τη χαροποιούν. Η αλήθεια είναι ότι μέσα από το show του Νίκου Κοκλώνη είχαμε την ευκαιρία να δούμε ακόμα μία πλευρά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, εκείνη που τσαλακώνεται και δοκιμάζεται σε πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Πλέον, λοιπόν, η παρουσιάστρια έχει κάνει focus στις καλοκαιρινές διακοπές της και σχεδιάζει μία προς μία τις αποδράσεις της για του επόμενους μήνες. Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, όμως η ίδια έχει επισκεφτεί ήδη αρκετά μέρη και έχει κάνει πολλές βουτιές, είτε τη θάλασσα είτε στην πισίνα. Αυτό το Σαββατοκύριακο βρήκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μια μαγευτική τοποθεσία μέσα στο πράσινο. Πιο συγκεκριμένα, η πληθωρική παρουσιάστρια ταξίδεψε για το Πόρτο Χέλι για να μείνει στο πολυτελές ξενοδοχείο Amanzoe!

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ήταν αρκετές για να μας κάνουν να ζηλέψουμε. Η queen Ντίνα χάρηκε ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στην πισίνα απολαμβάνοντας την πιο όμορφη θέα του χλιδάτου μέρους, όπου επέλεξε να μείνει. Ένα ξενοδοχείο, όπου το κόστος διαμονής είναι 2.000 ευρώ την βραδιά!

Δες φωτογραφίες:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε με τον καλύτερο τρόπο το Σαββατοκύριακό της!

Δες φωτογραφίες από το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα:

Read More

And More