Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτήν την εκπομπή θέλει να παρουσιάσει! [video]

Η καραντίνα ήταν ευκαιρία για να ξεδιπλώσει το μαγειρικό της ταλέντο και τώρα έχει σκεφτεί τι θα ήθελε να κάνει στο μέλλον στην τηλεόραση, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που εμφανίστηκε με ένα σέξι και αποκαλυπτικό φόρεμα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να κάνει εκπομπή μαγειρικής.

«Είμαι οκτώ χρόνια στην τηλεόραση. Όλα είναι μέσα στη ζωή, αλλά εγώ καλά νιώθω. Θα ήθελα να κάνω κάτι με μαγειρική στην τηλεόραση, κάτι με συγκεκριμένο φορμάτ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, η queen Dina αναφέρθηκε και σε ανθρώπους από εκπομπές που άλλα της έλεγαν στο τηλέφωνο και άλλα έλεγαν μετά δημόσια στην τηλεόραση.

«Είχα σκεφτεί να ηχογραφήσω κάποιους ανθρώπους στο τηλέφωνο. Επειδή πολλοί μου στέλνουν πολλά ηχητικά και βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους φίλους μου, αλλά λέω μήπως πρέπει να πάω σε μια εκπομπή να τα βάζω;

Έχουν γίνει χίλια δυο! Δηλαδή “θα έρθεις στην εκπομπή;”, με μήνυμα, “ναι, είχαμε πει προτεραιότητα ο… Γρηγόρης”, άλλη απάντηση. Και μετά στην τηλεόραση άλλη τοποθέτηση.

Δεν με έχουν καλέσει κάπου και να μην έχω πάει. Αν μου πει κάποιος “έχουμε κάτι να πούμε”, μπορεί να πάω», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Read More

And More