Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Διάλειμμα από το διάβασμα για θεατρική παράσταση!

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της παράστασης “Αύγουστος” που παίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Χορν, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με πλήθος κόσμου να κατακλύζει την αίθουσα του θεάτρου. Ανάμεσά τους, ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που είναι γνωστό ότι αγαπά το θέατρο.

Ο «Αύγουστος» αποτελεί το γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας. Ένα έργο σκληρό αλλά και αστείο, πικρόχολο αλλά και τρυφερό, δραματικό αλλά συγχρόνως διασκεδαστικό. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Πρωτόπαππα, Βίκυ Βολιώτη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Κατσιαδάκη, Νίκος Αλεξίου, Θύμιος Κούκιος, Κώστας Ανταλόπουλος, Aurora Marion, Αλίκη Κακολύρη.

Η Κωνσταντίνα, άφησε για λίγο το διάβασμα, αφού φέτος έχει βάλει στόχο να πάρει το πτυχίο της από τη φιλοσοφική σχολή Αθηνών. Ήδη έχει περάσει δυο μαθήματα της εξεταστικής και συνεχίζει δυναμικά. Στη σχολή έχει κάνει νέους φίλους καιφαίνεται ν’ απολαμβάνει την επιστροφή της στα φοιτητικά έδρανα.

Ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης, φόρεσε το μίνι της και τα ψηλοτάκουνά της και βρέθηκε στο θέατρο Χορν για ν’ απολαύσει τον Αύγουστο, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Την χθεσινή μέρα πάντως την πέρασε στο πανεπιστήμιο, όπως και όλες τις υπόλοιπες του χειμώνα, όπως φαίνεται.

Τα καφεδάκια μου αυτό το χειμώνα θα περιοριστούν στο κυλικείο της σχολής!!! Με την καλύτερη παρέα φυσικά @andreas.tzavi που είχα την χαρά να γνωρίσω αλλά και όχι μόνο..και όλους εσάς που με στηρίζετε, με εμψυχώνετε και είστε εκει δίπλα μου σε όποια απόφαση και αν πάρω.. Μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να πετύχεις αν το πιστέψεις Σας ευχαριστώ #university #universitylife #backtoschool #τοπτυχιομεπεριμενει

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More