Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε ροζ ανταύγειες στα μαλλιά της και δεν είναι ψεύτικες! (video)

Όταν σκέφτεσαι να κάνεις μια ανανέωση, τα μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που θες να αλλάξεις. Και καλά κάνεις, αφού μία επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να σου αλλάξει τελείως την εμφάνιση. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την έκανε λίγες μέρες μετά τον μεγάλο τελικό του “My Style Rocks” και όντως το νέο της hairlook της έδωσε έναν αέρα ανανέωσης.

Η παρουσιάστρια αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του προσωπικού κομμωτή της, ο οποίος της έκανε… ροζ ανταύγειες στα ξανθά μαλλιά της. Φανερά ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, η ίδια παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους την αλλαγή που έκανε, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στο Instagram. Μάλιστα, η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει πώς το ροζ χρώμα στα μαλλιά της  δεν είναι προϊόν photoshop και πώς  θα φύγει σταδιακά με τα λουσίματα.

“Φίλες μου ήθελα κι εγώ μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά μου και αυτή την πραγματοποίησα με μια μάσκα μαλλιών που αλλάζει το χρώμα των μαλλιών σας για όσο εσείς θέλετε, καθώς φεύγει σε λίγα λουσίματα και ταυτόχρονα αναδομεί, ενυδατώνει και προστατεύει την τρίχα από το φριζάρισμα. Εύκολα, γρήγορα, φυσικά!”, έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More