Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε το σπίτι της… γυμναστήριο λόγω κορονοϊου – Δες πώς αθλείται στην καραντίνα!

Ένα από τα σοβαρότερα εφόδια κατά της πανδημίας του κορονοϊού είναι, όπως αποδεικνύονται και σύμφωνα με τους ειδικούς, ο αυτοπεριορισμός και η ατομική ευθύνη. H νέα καμπάνια στα social media με τίτλο «Μένουμε Σπίτι», με την οποία επιχειρείται να μειωθεί η εξάπλωση του νέου φονικού ιού στη χώρα, έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και Έλληνες celebrities, οι οποίοι ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών, παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα μέσα από τα social media.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχοντας καταλάβει καλά ότι η μάχη απέναντι στον νέο φονικό ιό πρέπει να είναι συλλογική, έχει λάβει τα απαραίτητα ατομικά μέτρα για την προστασία της και παραμένει κλεισμένη στο διαμέρισμά της. Βγαίνει έξω μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, ενώ έχει διαμορφώσει έτσι τη νέα καθημερινότητά της, προκειμένου να μην αλλάξει κατά πολύ το πρόγραμμα που είχε πριν τον αυτοπεριορισμό.

Ένα από τα πράγματα που δεν σταμάτησε να κάνει η ξανθιά παρουσιάστρια είναι η γυμναστική της. Επειδή, όμως, λόγω των νέων μέτρων της κυβέρνησης και την απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας, δεν μπορεί να βγει από το σπίτι για να προπονηθεί, μετέτρεψε το σαλόνι της σε… γυμναστήριο κι έτσι κάνει καθημερινά εκεί τις ασκήσεις της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, παρουσίασε στους followers της το πρόγραμμα που ακολουθεί για να μην πάρει κιλά και να διατηρηθεί fit όσο βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ μέσα από ένα βίντεο τους έδειξε μια από τις αγαπημένες τις ασκήσεις, φορώντας αθλητικό κολάν και τοπ.

Δες τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν:

Read More

And More