Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επεισόδιο με τον πρώην της στα μπουζούκια!

Ελεύθερη και ωραία είναι πια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που εδώ και λίγο καιρό χώρισε από τον σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό. Οι δυο τους έζησαν ένα τρυφερό ειδύλλιο, αλλά όπως όλα δείχνουν τώρα το κλίμα ανάμεσά τους είναι τεταμένο. Και εκεί οφείλεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Freddo, το επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους πριν λίγες μέρες σε νυχτερινό κέντρο.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η παρουσιάστρια του “Σπίτι μου σπιτάκι μου” βρέθηκε στο Fantasia, το βράδυ της Κυριακής και ενώ διασκέδαζε με τις φίλες της… είδε τον πρώην της με άλλη. Η παρουσιάστρια έφτασε στο μαγαζί λίγο μετά τη μία, κάθισε σε κεντρικό τραπέζι και δεν σταμάτησε να χορεύει και να διασκεδάζει με την παρέα της. Δυο ώρες μετά όμως, στο ίδιο μαγαζί πήγε με φίλες του και ο πρώην σύντροφός της Γιώργος Κοτσοβός. Με μια από τις κοπέλας μάλιστα, φαίνεται πως ήρθε πιο κοντά και μόλις η Κωνσταντίνα τους είδε αγκαλιά, ενοχλήθηκε πολύ.


Παλαιότερη εμφάνιση του ζευγαριού στα μπουζούκια

Λίγα λεπτά αργότερα οι δυο πρώην ήρθαν κοντά και δημιουργήθηκε έντονο επεισόδιο, με τον Γιώργο Κοτσοβό να αποχωρεί από το νυχτερινό κέντρο και την Κωνσταντίνα να επιστρέφει στην παρέα της σαν να μην συνέβη τίποτα.


Read More

And More