Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επέστρεψε στη Ρόδο – Οι ξέγνοιαστες στιγμές στη γενέτειρά της [pics]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι στα καλύτερά της! Η γνωστή παρουσιάστρια ζει ένα μοναδικό καλοκαίρι, αφού έχει επισκεφτεί[πολλά ελληνικά νησιά μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Μύκονος, Πάρος, Αντίπαρος, Σύρος, Σύμη, Ρόδος, Λίνδος, Πάτμος είναι κάποια από τα μέρη που έχει ήδη εξερευνήσει. Η ίδια είναι λάτρης της θάλασσας και προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο εκεί. Ωστόσο, αγαπημένος της προορισμός δεν παύει να είναι η γενέτειρά της, η Ρόδος!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε την εβδομάδα του 15Αυγούστου να ταξιδέψει στο νησί των Ιπποτών και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την οικογένειά της. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στο νησί των Δωδεκανήσων και αυτός είναι και ο λόγος που όποτε βρίσκει χρόνο αποτελεί την πρώτη της επιλογή. Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου, όμως αυτό δεν πτοεί την παρουσιάστρια, καθώς έχει αποφασίσει να απολαύσει στο έπακρο την κάθε στιγμή!

Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έτσι μοιράζεται διάφορες στιγμές από τα ταξίδια της μαζί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Δες φωτογραφίες:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει το καλοκαίρι της!

Read More

And More