Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επέστρεψε στην αγαπημένη της συνήθεια! [pics]

Μπορεί η καραντίνα να την κράτησε μακριά από τους φίλους και τις αγαπημένες της συνήθειες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όμως επιστρέφει σιγά σιγά στην αγαπημένη της daily routine και μοιράζεται την κάθε στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Η αλήθεια είναι, πως όλο αυτό το διάστημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπάθησε να τηρεί τις οδηγίες των ειδικών για την μη εξάπλωση της πανδημίας και προσάρμοσε το πρόγραμμά της στα νέα δεδομένα. Η ίδια μας έδειξε τις μαγειρικές της ικανότητες, κάνοντας μάλιστα delivery τις σπεσιαλιτέ της στους φίλους της και φυσικά δεν σταμάτησε να αθλείται.

Οι βόλτες με τον σκύλο της

Γυμναστική στο σπίτι

Βόλτες με το ποδήλατο

Η «μετακίνηση 6» ήταν η αγαπημένη της, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβγαινε από το σπίτι για να πάει βόλτα τον τετράποδο φίλο της, τον αγαπημένο της Mizu, να περπατήσει, να τρέξει και φυσικά να κάνει ποδήλατο. Η ίδια μάλιστα αξιοποίησε και το χρόνο στο σπίτι για λίγη γυμναστική, ενώ τώρα επέστρεψε στην αγαπημένη της ασχολία. Η οποία δεν είναι άλλη από το τένις.

Ναι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο του τένις, πήρε τη ρακέτα της και κρατώντας αναπόφευκτα τις αποστάσεις από τον συμπαίκτη της, ξεκίνησε τη δράση.

Φυσικά η ίδια μοιράστηκε και αγαπημένα στιγμιότυπα στα social media της και τα σχόλια των φίλων της δεν είχαν τέλος!

Read More

And More