Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση!

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την τηλεόραση για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και όπως είναι επόμενο η απόφαση αυτή ακόμη συζητιέται! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία κάθε Σάββατο μας εντυπωσιάζει με τις… φωνητικές ικανότητες στο Just The 2 Of Us παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος και μίλησε τόσο για την απόφαση της παρουσιάστριας όσο και για την σημερινή τους σχέση.

Κεφάλαιο «Ελένη Μενεγάκη» λοιπόν. Πώς σχολιάζεις την απόφασή της να αποχωρήσει έστω και προσωρινά από την τηλεόραση στο τέλος της φετινής σεζόν;

Δεν σχολιάζω τις αποφάσεις των άλλων. Ο καθένας σκέφτεται και πράττει βάσει των δικών του δεδομένων και επιθυμιών. Είναι απόλυτα θεμιτό και σεβαστό. Με την Ελένη Μενεγάκη γνωριζόμαστε και σε προσωπικό επίπεδο. Τα τελευταία 25 χρόνια δεν έχει πιει έναν καφέ με τις φίλες της. Προφανώς και θέλει να κάνει πράγματα που, όπως είπε, της έχουν λείψει. Φαντάζομαι θα καταπιαστεί με κάτι άλλο. Είμαι σίγουρη πως θα μας λείψει η Ελένη. Οπως, όμως, λέει και ο σοφός λαός, «καλύτερα να λένε πού ’ν’ την, παρά να λένε να την». Η Ελένη φεύγει στο peak της.

Στο παρελθόν έχετε κάνει παρέα, στην πορεία -όπως είχες πει σε παλαιότερη συνέντευξή σου- χαθήκατε. Σήμερα έχετε επαφές;

Ξεκίνησα κατά κάποιον τρόπο από την εκπομπή της Ελένης. Εγώ την αγαπώ και τη θαυμάζω μέσα από την εκπομπή της και χαίρομαι για εκείνη. Έχουμε περάσει πολύ όμορφα.

Read More

And More