Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασε τρία κιλά και συνεχίζει!

Τρεις φορές την εβδομάδα επισκέπτεται γυμναστήριο στο Γλυφάδα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του Alpha έχει ξεκινήσει σύμφωνα με το περιοδικό Hello να αθλείται εντατικά ενώ ταυτόχρονα προσέχει τη διατροφή της. Αποτέλεσμα είναι να έχει χάσει μέχρι στιγμής τρία κιλά και να διαθέτει μία εντυπωσιακή σιλουέτα.

Το περπάτημα είναι σίγουρα ένα από τα “μυστικά” της, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει βρει τον τέλειο συνοδό για τους περιπάτους της, τον σκύλο της, Μπάρνεϊ.

Τα διατροφικά της tips, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Hello, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: 5 γεύματα καθημερινά, όπως και την κατανάλωση 2 – 3ων λίτρων νερού την ημέρα. Σνακ που φέρει πάντα μαζί της (ξηρούς καρπούς, μήλο, μανταρίνια, μπάρα δημητριακών). Όχι τηγανιτά, όχι γλυκά και όσο το δυνατόν λιγότερη γλουτένη.

Μπορεί η σιλουέτα της να είναι άκρως εντυπωσιακή αλλά από το αυστηρό της καθημερινό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής δεν λείπουν τα παράπονα, όπως αυτό που εξέφρασε μέσω Instagram πριν λίγες ημέρες, όταν δημοσίευσε την ακόλουθη φωτογραφία σχολιάζοντας: “Πεινάω!”.

Read More

And More