Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχει μπει ήδη σε καλοκαιρινό mood!

Στην καλύτερή της φάση είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου . Ο έρωτάς της για τον Γιώργο Κοτσοβό της έχει ανεβάσει το κέφι και τη διάθεση. Της έχει δώσει ενέργεια και όρεξη για να κάνει πιο δημιουργικά πράγματα.

Η σχέση τους μετράει περίπου δύο μήνες και πλέον δεν έχουν κανέναν λόγο να κρύβονται. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε πολλές κοινές τους εξορμήσεις. Η ίδια ωστόσο έχει επιλέξει να μην μιλάει δημόσια για αυτό. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, στην ερώτηση για τη δημοσιοποίηση των πρώτων φωτογραφιών του ζευγαριού, απάντησε: “Νιώθω μεγάλη αμηχανία να συζητάω γι’ αυτά, από τη στιγμή που και μέσα μου δεν έχει κατασταλάξει το πράγματα και δεν έχει κάτσει το πράγμα και δεν έχει κάτσει η μπίλια. Αυτά τα θέματα τα συζητάω με τη μαμά μου, με δικούς μου ανθρώπους.”

Μπορεί εκείνη να μη μιλάει αλλά μιλούν οι εικόνες. Η παρουσιάστρια του Alpha κάνει τα αγαπημένα της πράγματα με μεγαλύτερο πάθος απ’ ότι πριν και έχει ένα μόνιμα ζωγραφισμένο χαμόγελο.

Το TLIFE την απαθανάτισε πρόσφατα σε εξόρμησή της στην παραλία. Η οικοδέσποινα του “Σπίτι μου σπιτάκι μου” επέλεξε να απολαύσει την προπόνησή της στην παραλία της Βουλιαγμένης. Δες εδώ!

Άλλωστε τα νότια προάστια είναι η περιοχή της και η Κωνσταντίνα έχει ήδη μπει σε καλοκαιρινό mood. Μας το επιβεβαίωσε και η ίδια μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στα social media της.

Read More

And More