Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φωτιά στα κόκκινα σε λαμπερό γάμο στη Μύκονο! [video]

Λαμπερό ζευγάρι της high society παντρεύτηκε σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά η οικογένεια του γαμπρού. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Καπόπουλο και τη Νικολέττα Βέτση, οι οποίοι έπειτα από πολύχρονη σχέση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο γιος του γνωστού γκαλερίστα, Βαγγέλη Καπόπουλου, και η μέλλουσα σύζυγός του, παντρεύτηκαν στις 31 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, σε ξενοδοχείο στον Άγιο Σώστη. Μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα φαντασμαγορικό γαμήλιο πάρτι θα διεξαχθεί σε beach club στον Πάνορμο, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ηχηρά ονόματα από τον επιχειρηματικό χώρο βρέθηκαν στη λίστα των λαμπερών καλεσμένων, καθώς ο πατέρας του γαμπρού διατηρεί επαφές με γνωστούς επιχειρηματίες και εφοπλιστές, οι οποίοι είναι χρόνια πελάτες στην γκαλερί του.

Ωστόσο, μεταξύ άλλων, το “παρών” στο μυστήριο έδωσε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Φωτιά στα κόκκινα η παρουσιάστρια, επέλεξε ένα maxi αέρινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο, το οποίο δημιούργησαν ειδικά για εκείνη οι MI-RO. Μαυρισμένα από τις καλοκαιρινές διακοπές της, με ανανεωμένο hairlook και φανερά αδυνατισμένη, η Κωνσταντίνα μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας να αστράψουν πάνω της.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Σίγουρα, η Κωνσταντίνα ήταν μια από τις παρουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες και όχι άδικα.

Read More

And More