Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φωτογραφίες από τη βόλτα της, λίγο πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης – Έτσι έκρυβε την κοιλιά της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι για δεύτερη φορά έγκυος και ανυπομονεί να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι, που τον Γενάρη του 2023 απέκτησε τον γιο του, Βλάσση, σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι του. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ανακοίνωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι είναι έγκυος, κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον, μιας και έχει φουσκώσει αρκετά η κοιλίτσα της!

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τη μέλλουσα μανούλα πριν τρεις εβδομάδες περίπου σε μια από τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκρυβε επιμελώς την φουσκωμένη της κοιλιά, φορώντας μαύρα ρούχα αλλά και φούτερ.

Δες τις φωτογραφίες:

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, όταν η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλιος βρέθηκαν σε dinner party, σε εστιατόριο όπου ανήκει στον επιχειρηματία.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε με ένα μαύρο ριχτό φόρεμα, που κάλυπτε τη φουσκωμένη της κοιλιά. Φανερά χαρούμενη και ευδιάθετη, η παρουσιάστρια, μίλησε στους δημοσιογράφους και παρότι στην αρχή ήταν αρκετά συγκρατημένη, όταν όμως οι δημοσιογράφοι της ανέφεραν ότι τις τελευταίες ημέρες «φωτογραφίζεται» από τα site ως η παρουσιάστρια που είναι έγκυος, εκείνη έκανε την αποκάλυψη.

«Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική» αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Φωτογραφίες: NDP, Πέτρος Χόντος

Read More

And More