Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φωτογραφίζει τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο την ώρα που παίζει τέννις

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό η γνωστή παρουσιάστρια είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μάλιστα οι δυο τους ζουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη, και πλέον δεν κρύβονται αφού και οι δυο έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν κοινά τους στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Το ζευγάρι απολαμβάνει να κάνει κοινά πράγματα κάτι που αποδεικνύεται και από τις σημερινές αναρτήσεις τις Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της πήγαν για τέννις με εκείνη να μη χάνει την ευκαιρία να απαθανατίσει τον επιχειρηματία την ώρα που αθλείται.

Να θυμίσουμε πως η αρχή των κοινών στιγμιοτύπων τους έγινε στα γενέθλια της παρουσιάστριας όταν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος φωτογράφησε την παρουσιάστρια με την τούρτα της ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Παρασκευής δημοσίευσε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

To ζευγάρι γνωρίζονταν χρόνια ωστόσο ήρθαν πιο κοντά κατά την περίοδο της καραντίνας ενώ λίγους μήνες μετά αποφάσισαν πως θέλουν να είναι μαζί.

Read More

And More