Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη – Τι δήλωνε μερικούς μήνες πριν

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Η αποχή από τα social media

Η παρουσιάστρια εδώ και αρκετές εβδομάδες απέχει από το instagram, αφού η τελευταία της ανάρτηση ήταν στις 9 Ιουνίου, όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε φωτογραφία από βραδινή της έξοδο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Η αμηχανία της όταν ρωτήθηκε για την απόκτηση παιδιού

Τον περασμένο Απρίλιο σε δημόσια εμφάνισή της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στους δημοσιογράφους για τις αλλαγές στη ζωή της, αλλά και την συγκατοίκηση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η ίδια μάλιστα ρωτήθηκε για το εάν είναι έτοιμη να αποκτήσει ένα παιδάκι, κάτι για το οποίο δεν θέλησε να απαντήσει, σε μια αμήχανη τηλεοπτική στιγμή για την ίδια…

«Μένω μαζί με τον σύντροφό μου και σκεφτόμαστε πολλά πράγματα. Όταν έρθει η ώρα θα τα συζητήσουμε κι αυτά. Παιδιά αυτά δεν συζητιούνται δημόσια. Να είστε καλά».

«Και οι δύο θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Νιώθουν έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μωρό, χωρίς όμως να βιάζονται. Αυτά εξάλλου είναι θέλημα Θεού», ανέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον τους στο περιοδικό OK!

Read More

And More