Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για αγορές στα βόρεια προάστια με casual look! [pics]

Λίγο πριν μπει στο πλατό του «Just the 2 of us», όπου θα συμμετέχει τους επόμενους μήνες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει καθημερινά γυμναστική και προπονήσεις προκειμένου να εμφανιστεί ανανεωμένη στο τηλεοπτικό της comeback.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε μια δημιουργική περίοδο της ζωή της, αφού παράλληλα κυκλοφόρησε τη δική της συλλογή με κοσμήματα, ενώ από την άλλη ζει έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο προτιμά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η «Queen Dina» -όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της- έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα και καθημερινά ο ελεύθερος χρόνος της είναι ελάχιστος. Ωστόσο, όταν καταφέρνει και ξεκλέβει λίγο χρόνo από τις υποχρεώσεις της, προσπαθεί να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν και τα απολαμβάνει.

Ένα από αυτά είναι και το… shopping therapy. Πρόσφατα, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη Κωνσταντίνα σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου έκανε μια χαλαρή βόλτα για αγορές. Ντυμένη casual και με ελαφρύ μακιγιάζ, πραγματοποίησε τις αγορές της από κατάστημα αθλητικών, ενώ έδειχνε ανανεωμένη και ευδιάθετη.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More