Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Γιώργος Κοτσοβός: Φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στο Πόρτο Χέλι και τη συναυλία του Ρέμου!

Πριν από λίγες ημέρες μπορεί να είδαμε εικόνες από την ζωντανή εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli, η οποία αποτέλεσε τον ωραιότερο επίλογο σε μια εξαιρετική σεζόν γεμάτη μοναδικά events αλλά κυκλοφόρησαν και νέες φωτογραφίες, που αποδεικνύουν την επανασύνδεση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Γιώργου Κοτσοβού.

Οι δυο τους, διασκέδασαν στο κλείσιμο του Καλοκαιριού, στο υπέροχο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι όπου έχει και σπίτι ο σύντροφος της παρουσιάστριας και παρόλο που δεν πόζαραν μαζί, στις φωτογραφίες διακρίνει κανείς ότι είναι πολύ κοντά κι ερωτευμένοι. Η Κωνταντίνα φορούσε ένα κόκκινο bandage φόρεμα και ήταν πολύ λαμπερή.

Το φαντασμαγορικό πάρτι συγκέντρωσε περισσότερους από 1.500 προσκεκλημένους οι οποίοι έφτασαν στο Πόρτο Χέλι τόσο μέσω ξηράς όσο και μέσω θαλάσσης, με τον Αργολικό Κόλπο να γεμίζει από σκάφη. Λαμπερές παρουσίες πλημμύρισαν από νωρίς τον χώρο του Beach Club, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για τη συναυλία με την πισίνα του να μετατρέπεται σε stage.

Δες τις φωτογραφίες του ζευγαριού

Read More

And More