Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Γιώργος Κοτσοβός: Οι νέες φωτογραφίες από τον πολυσυζητημένο καβγά και όλα όσα έγιναν μετά!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον καβγά μεταξύ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του πρώην συντρόφου της Γιώργου Κοτσοβού και όσα επικράτησαν μετά από αυτόν… Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολγική κατάσταση όπως έχουμε ξαναγράψει και σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife που δημοσιεύει νέες φωτογραφίες από την επίμαχη νύχτα, δείχνει να έχει μετανιώσει.

Οι θαμώνες του Fantasia, την προηγούμενη Κυριακή, παρακολούθησαν έκπληκτοι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κινείται εναντίον του πρώην αγαπημένου της και να του σκίζει την μπλούζα όταν τον είδε να “ερωτοτροπεί” με την 24χρονη φοιτήτρια και διάδοχό της στη καρδιά του, Αγγελική Λεντάκη.

Μετά το επεισόδιο, ο Γιώργος Κοτσοβός έφυγε ενώ η παρουσιάστρια επέστρεψε στην παρέα της για λίγο αλλά δεν έμεινε, καθώς τα λόγια που είχε ανταλλάξει με τον πρώην σύντροφό της την είχαν αναστατώσει. Ένιωσε τόσο ενοχλημένη από την κατάσταση, που θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα κι έτσι αμέσως μετά, σύμφωνα πάντα με την Reallife, πήρε το αυτοκίνητό της κι άρχισε να τον αναζητεί στα στέκια που συχνάζει.

Τελικά δεν τον πέτυχε, καθώς εκείνη κινήθηκ στα νότια ενώ εκείνος βρέθηκε σε club στο Γκαζι και μάλιστα με τη νέα συνοδό του! Την περασμένη Δευτέρα η παρουσιάστρια δεν πήγε στο κανάλι αλλά δέχτηκε τηλεφωνήματα από στελέχη που την επέπληξαν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Στην Αθήνα βρέθηκε αμέσως η μητέρα της Πόπη με την αδερφή της Κατερίνα, που ταξίδεψαν από τη Ρόδο για να της σταθούν. Η ίδια δείχνει να έχει μετανιώσει για την συμπεριφορά της ενώ ο Γιώργος Κοτσοβός που εξακολουθεί να βγαίνει με την Αγγελική, είναι πολύ ενοχλημένος από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα.

Διάβασε περισσότερα στη Realnews που κυκλοφορεί

Read More

And More