Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γυμνάζεται και… κόβει την ανάσα με το σορτσάκι της [video]

Η περίοδος της καραντίνας ήταν για τους περισσότερους μια καλή ευκαιρία να εξοικειωθούν με την κουζίνα τους, να φτιάξουν τα αγαπημένα τους φαγητά και να διευρύνουν τις μαγειρικές γνώσεις τους. Συνεπώς, είναι λογικό το τέλος αυτής να τους βρήκε με λίγα περισσότερα κιλά. Ωστόσο, υπήρχαν και εκείνοι που αποφάσισαν να αδράξουν την ευκαιρία του ελεύθερου χρόνου και να γυμναστούν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκίνησε να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα, με αποτέλεσμα να χάσει όλο αυτό το διάστημα τέσσερα με πέντε κιλά. Μπορεί, βέβαια, η καραντίνα να έληξε, όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξακολουθεί να προπονείται συστηματικά, προκειμένου να μην χάσει τη φόρμα της. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που η ίδια μοιράζεται στιγμιότυπα από τη γυμναστική της με τους followers της.

Έτσι έγινε και σήμερα! Η ξανθιά παρουσιάστρια κάνει βαθιά καθίσματα υπακούοντας τις οδηγίες της personal trainer. Όπως θα δεις, το καυτό σορτσάκι της που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της, κόβει την ανάσα.

Δες το βίντεο:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου “λιώνει” στη γυμναστική!

Read More

And More