Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H selfie με τον Νίνο σε βραδινή έξοδο

Μπορεί να μηνν ανέβασε καμία φωτογραφία από τη βραδινή της έξοδο ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φρόντισε να τραβήξει μερικές αναμνηστικές. Ανάμεσα σε αυτές και η selfie με τον Νίνο αμέσως μετά το τέλος του προγράμματός του στο Cabaret. Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε στην πρεμιέρα του, την Παρασκευή, μαζί με την παρέα της.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις κι άλλες φωτογραφίες

Η η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι θαυμάστρια του τραγουδιστή και έχει διασκεδάσει πολλές φορές στο παρελθόν στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται. Φαίνεται όμως πως και ο Νίνο τρέφει εκτίμηση προς το πρόσωπό της αφού την έχει εμπειστευτεί και της έχει δώσει κάποιες από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του.

Ο Νίνο δεν αρνήθηκε να ποζάρει όμως και σε μία ομαδική φωτογραφία με την οικοδέσποινα του “Σπίτι μου σπιτάκι μου” και η παρέα της.

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164