Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή στο look της και οι πόζες με πολύχρωμο μπικίνι στην παραλία! [pics,video]

Τα μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που θες να αλλάξεις, όταν σκέφτεσαι ανανέωση. Και καλά κάνεις, αφού μία επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να σου αλλάξει τελείως την εμφάνιση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την έκανε λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το J2US και όντως το νέο της hairlook της έδωσε έναν αέρα ανανέωσης που θα σε κάνει να ζηλέψεις.

Η όμορφη παρουσιάστρια αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της Άννας Βουζουνεράκη, η οποία της έβαψε τα μαλλιά σε μια εκπληκτική σαντρέ απόχρωση, ενώ αφαίρεσε και λίγο από το μήκος τους.

Η ίδια, φανερά ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα, δημοσίευσε στα instastories της δύο βίντεο που έβγαλε με την hair stylist της, παρουσιάζοντας έτσι τη νέα της κώμη στους followers της.

Ωστόσο, λίγες ώρες νωρίτερα, η Κωνσταντίνα είχε βρεθεί σε παραλία της Βουλιαγμένης, όπου απόλαυσε τις βουτιές της και έκανε την ηλιοθεραπεία της.

Φορώντας ένα πολύχρωμο μπικίνι, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, η “Queen Dina” -όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της- πόζαρε στον φακό με αέρα μοντέλο, έχοντας στην αγκαλιά της τον αγαπημένο της σκύλο, Μιζού.

Η ξανθιά παρουσιάστρια μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα των λουόμενων και όχι άδικα, ενώ κατάφερε με την εμφάνισή της να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη.

Όπως θα διαπιστώσεις, η σιλουέτα της χωρίς ρετούς και φίλτρα είναι πια αξιοζήλευτη!

Read More

And More