Site icon TLIFE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή στο look της και οι πόζες με πολύχρωμο μπικίνι στην παραλία! [pics,video]

Τα μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που θες να αλλάξεις, όταν σκέφτεσαι ανανέωση. Και καλά κάνεις, αφού μία επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να σου αλλάξει τελείως την εμφάνιση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την έκανε λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το J2US και όντως το νέο της hairlook της έδωσε έναν αέρα ανανέωσης που θα σε κάνει να ζηλέψεις.

Η όμορφη παρουσιάστρια αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της Άννας Βουζουνεράκη, η οποία της έβαψε τα μαλλιά σε μια εκπληκτική σαντρέ απόχρωση, ενώ αφαίρεσε και λίγο από το μήκος τους.

Η ίδια, φανερά ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα, δημοσίευσε στα instastories της δύο βίντεο που έβγαλε με την hair stylist της, παρουσιάζοντας έτσι τη νέα της κώμη στους followers της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο κομμωτήριο

Ωστόσο, λίγες ώρες νωρίτερα, η Κωνσταντίνα είχε βρεθεί σε παραλία της Βουλιαγμένης, όπου απόλαυσε τις βουτιές της και έκανε την ηλιοθεραπεία της.

Φορώντας ένα πολύχρωμο μπικίνι, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, η “Queen Dina” -όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της- πόζαρε στον φακό με αέρα μοντέλο, έχοντας στην αγκαλιά της τον αγαπημένο της σκύλο, Μιζού.

Η ξανθιά παρουσιάστρια μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα των λουόμενων και όχι άδικα, ενώ κατάφερε με την εμφάνισή της να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη.

Όπως θα διαπιστώσεις, η σιλουέτα της χωρίς ρετούς και φίλτρα είναι πια αξιοζήλευτη!

© 2024 tlife.gr