Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και το οικογενειακό γεύμα που ετοίμασε! Φωτογραφίες

Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η όμορφη παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο αποκάλυψε στους δημοσιογράφους την εγκυμοσύνη της με έναν λιτό τρόπο, καθώς δεν επιθυμεί να μοιράζεται ανοιχτά λεπτομέρειες αυτής της ιδιαίτερης περιόδου την οποία διανύει…

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό», είχε αναφέρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως εγκυμονούσα.

Η παρουσιάστρια εξακολουθεί να μένει ενεργή στα social media, μέσα από τα οποία μοιράζεται στιγμιότυπα και βίντεο της καθημερινότητάς της. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου η παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της προκειμένου να ετοιμάσει δύο διαφορετικά γεύματα, με κοτόπουλο με πατάτες και κρέας με κριθαράκι και λαχανικά, προκειμένου να γευματίσουν όλοι μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο τους, Βλάσση.

Read More

And More