Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η γνωριμία με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και οι «φιλεναδίτσες» πριν από τη σχέση τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. 

Οι δυο παλιές γνώριμες κάθισαν απέναντι η μια από την άλλη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μιλά στην Ελένη Μενεγάκη για το μωρό που πρόκειται να φέρει στον κόσμο σε λίγο καιρό αποκαλύπτοντας μάλιστα τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. 

«Θα σου πω την αλήθεια γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για το πως γνωριστήκαμε. Ο Βασίλης πήγαινε σε ένα στούντιο γυμναστικής πριν δέκα χρόνια και η μια αδερφή του στο οποίο πήγαινα και εγώ. Από εκεί τον ξέρω…» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, θέλοντας να βάλει τέλος σε όσα ακούγονται για τη γνωριμία με τον σύζυγό της.

«Μετά και αυτός απασχολούσε θέλοντας και μη και με τα μαγαζιά του. Και εγώ έχει τύχει να πάω ως καλεσμένη σε κάποιο μαγαζί του.. Μέχρι να γίνουμε ζευγάρι δεν τον είχα δει ποτέ διαφορετικά. Δεν ήμασταν φίλοι, μέχρι να γίνουμε ζευγάρι ήμασταν κοινωνικά γνωστοί» συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και συνέχισε περιγράφοντας αναλυτικά τον τρόπο γνωριμίας τους. 

«Μου ήταν πάντα πολύ συμπαθής. Είναι κύριος. Είναι πάντα πολύ ευγενικός και περιποιητικός… Πάντα ήταν πολύ περιποιητικός. Είχε τύχει να κάνω τα γενέθλιά μου σε μαγαζί του και ενώ δε με ήξερε, μου κέρασε το τραπέζι. Είχε στείλει κάποιον και μου είχε πει ότι ο κύριος Σταθοκωστόπουλος μου κάνει δώρο το τραπέζι…

Αυτός πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του. Ήταν ενεργό παιδί. Κι εγώ τότε ήμουν με άλλο παιδί, δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να τον δω αλλιώς… Μετά από χρόνια πήγα σε ένα μαγαζί του που πάω συνέχεια στη Βουλιαγμένη που δεν ήξερα όμως ότι είναι δικό του.
Φεύγοντας τον πέτυχα μια μέρα και με ρώτησε πότε θα παίξουμε τένις, γιατί είχε δει ότι παίζω κι εγώ τένις. Τον πετύχαινα μια στο τόσο όταν έβγαινα για περπάτημα, ή σε κάποια βόλτα με τον σκύλο. Μια μέρα λοιπόν, που ήμουν σε ένα από τα μαγαζιά του έστειλε κάποιον να με κεράσει κάτι και του είπα να έρθει κι εκείνος καμιά μέρα να μας πει μια καλησπέρα. Και μου λέει, “δε μπορώ σήμερα, αν θες να πάμε για ποτό αύριο”. Ήμουν ελεύθερη τότε. Και ο Βασίλης. Και βγήκαμε».

Όσο για εκείνα που την κέρδισαν στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Ο Βασίλης έχει τις ίδιες ηθικές αξίες με εμένα.. Αγαπάει την οικογένεια… Ό,τι έλεγε το εννοούσε… Μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Το πρώτο διάστημα μιλήσαμε για πάρα πολλά. Με έκανε να του ανοιχτώ και να μην έχω κανένα μυστικό… Μου έδωσε την ευκαιρία να με ακούσει».

Τι είχε δηλώσει η Κατερίνα Καινούργιου για τη γνωριμία Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλου

Να θυμίσουμε ότι στη γνωριμία του ζευγαριού είχε αναφερθεί πριν μερικούς μήνες η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας πως ήταν εκείνη που τους είχε γνωρίσει.

«Τον Βασίλη με την Κωνσταντίνα εγώ τους είχα γνωρίσει. Τότε έκανα παρέα με την Κωνσταντίνα που ήμασταν στον Alpha όλοι μαζί. Τότε η Κωνσταντίνα είχε μια άλλη σχέση με έναν κύριο, εγώ ήμουν με τον Βασίλη, Βγαίναμε έξω πολλές φορές και για καφέ… Προς Θεού, για να μην παρεξηγηθώ ποτέ η κοπέλα δεν τον είχε κοιτάξει περίεργα ή ο Βασίλης εκείνη. Η σχέση τους έγινε πολύ αργότερα» είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Read More

And More