Site icon TLIFE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η μητρότητα, η εμπειρία της καισαρικής και το ατύχημα – «Ό,τι και να πω θα είναι λίγο»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε το νέο της Q&A στο instagram και απάντησε στους followers για θέματα της μητρότητας, αλλά και της καθημερινότητάς της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου της, παραμένει εκτός τηλεόρασης, παρά τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει.

Τον περασμένο Ιούνιο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους, Βασίλη! Η παρουσιάστρια σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε, απάντησε δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον γιο της.

Απαντώντας σε επόμενες ερωτήσεις, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε φωτογραφία με το παιδικό όχημα που έλαβαν τα παιδιά της ως δώρο από τους νονούς για τα Χριστούγεννα. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια δημοσίευσε και μία φωτογραφία με τους γονείς της από τη Ρόδο, εκεί όπου βρίσκεται συχνά, δίπλα στην οικογένειά της. 

Η καισαρική και το ατύχημα

Σε επόμενες ερωτήσεις, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για την εμπειρία της γέννας με καισαρική τομή: «Ήταν η καλύτερη εμπειρία που θα μπορούσα να έχω, φέρνοντας στον κόσμο με ασφάλεια τα αγγελούδια μου», ενώ δημοσίευσε φωτογραφία από το σπασμένο της πόδι μετά από το ατύχημα που την κράτησε για καιρό στο σπίτι, μετά την πρώτη της γέννα.

«Λεχώνα, πρώτη φορά μαμά, να προσπαθώ να θηλάσω με σπασμένο πόδι, ό,τι και να σου πω λίγο θα είναι», απάντησε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2022, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους, Βλάσσης.

Τον Ιούλιο του 2024 το ζευγάρι αποκτά τον δεύτερο γιο του, Βασίλη. Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην κάμερα του ΣΚΑΪ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής της επιστροφής. 

«Είμαι πολύ κοντά στο να επιστρέψω. Δεν είναι κάτι που έχω βγάλει από το πλάνο. Με έχουν προσεγγίσει και στο παρελθόν για δική μου εκπομπή, αλλά δεν θεωρώ ότι μπορούσα να το κάνω. Ήταν ακόμα πολύ μικρά τα παιδιά. Όχι ότι τώρα δεν είναι, αλλά τώρα καλυτερεύουν νομίζω τα πράγματα. Θέλω να πιστεύω…»

© 2026 tlife.gr