Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η βόλτα στα νότια προάστια με τον 10 μηνών γιο της, Βλάσση – Φωτογραφία

Τους δέκα πιο όμορφους μήνες της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την ημέρα που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η παρουσιάστρια απόλαυσε πριν μερικές ημέρες ένα ρομαντικό ταξίδι στην Βενετία με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και στον μονάκριβο γιο της, Βλάσση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου της, με τον οποίο περνά και τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello απαθανάτισε μητέρα και γιο σε μια από τις καθιερωμένες βόλτες τους στα νότια προάστια. Η τρυφερή μαμά έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη ενώ δεν έπαιρνε στιγμή τα μάτια της από τον γιο της. 

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά το γάμο, έχει αλλάξει σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Αυτοί οι οκτώ μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι οκτώ μήνες ευτυχίας. Παντού έχουμε πάει με το μωρό. Είμαι υπέρ του να έχει το παιδί μαζί σου, στην καθημερινότητά σου», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

 

Read More

And More