Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η βραδινή έξοδος στην καλοκαιρινή Αθήνα και η συστηματική γυμναστική στο σπίτι [pics,vid]

Σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού σε καθημερινή βάση καταπιάνεται με πράγματα που αγαπά και την χαροποιούν ιδιαιτέρως. Η γνωστή παρουσιάστρια κάθε εβδομάδα δουλεύει σκληρά μαζί με τον παρτενέρ της, Χρήστο Ζώτο, προκειμένου να βελτιώσει τις φωνητικές της ικανότητες και να παρουσιάσει στο πλατό του “Just the 2 of us” το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ίδια είναι ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της στο show και παρά το γεγονός ότι τα σχόλια της κριτικής επιτροπής δεν είναι πάντα καλά, εκείνη δεν χάνει στιγμή το χαμόγελό της.

Όταν δεν βρίσκεται σε πρόβες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φροντίζει να περνά εποικοδομητικά το χρόνο της, είτε μόνη είτε μαζί με την παρέα της. Τους τελευταίους μήνες ο υγιεινός τρόπος ζωής έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της, αφού κατά τη διάρκεια της περιόδου της καραντίνας αποφάσισε να ξεκινήσει συστηματικά τη γυμναστική κάτι που συνεχίζει να κάνει έως σήμερα. Μία γωνιά του σπιτιού της έχει διαμορφωθεί σε μίνι γυμναστήριο, ώστε η παρουσιάστρια να προπονείται κανονικά ακόμα και αν τα γυμναστήρια είναι ακόμη κλειστά. Μάλιστα, κάποιες ημέρες της εβδομάδας έρχεται στο σπίτι ο personal trainer της προκειμένου να τη βοηθάει με τις ασκήσεις.

Ως λάτρης των social media η ξανθιά παρουσιάστρια δεν σταματά να τροφοδοτεί το προφίλ της με φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της δείχνοντας στους διαδικτυακούς φίλους της τι περιλαμβάνει η μέρα της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει επιστρέψει για τα καλά στους γνώριμους ρυθμούς της ζωής της, καθώς οι βραδινές έξοδοι έχουν γίνει και πάλι οι αγαπημένες της. Χαλαρή συζήτηση, ένα ποτήρι κρασί και καλή μουσική είναι οι πρωταγωνιστές των βραδιών της.

Δες φωτογραφίες:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν χάνει στιγμή το κέφι της!

Read More

And More