Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ήμουν κοντά στο βήμα να κάνω οικογένεια, να θέλω πολύ παιδί!»

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha. Η γνωστή παρουσιάστρια που ξεκίνησε από τον Alpha επέστρεψε στα παλιά της λημέρια και μίλησε από καρδιάς για την προσωπική της ζωή και τις επιλογές της.

«Νιώθω πολύ περίεργα που ήρθα μετά από τόσο καιρό στον Alpha, τρία χρόνια έχω να έρθω. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα γιατί εδώ ουσιαστικά περπάτησα», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όταν όμως η κουβέντα ήρθε στην προσωπική της ζωή, η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει αν είναι σε σχέση το τελευταίο διάστημα, ανέφερε όμως ότι στο μέλλον θέλει να κάνει οικογένεια! «Τον τελευταίο καιρό με θέλουν με παιδί, δεν ξέρω γιατί. Ήμουν πολύ κοντά στο βήμα το να κάνω οικογένεια, να θέλω πολύ παιδί, πιο μικρή και μεγαλώνοντας αυτό πιο πολύ απομακρυνόταν. Δεν έτυχε, δεν το μετάνιωσα», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα και εξομολογήθηκε πως οι γονείς της είναι το πρότυπο της οικογένειας που θέλει να ακολουθήσει στο μέλλον!

Όσο για το αν η αναγνωρισιμότητα την έχει οδηγήσει στο να βρεθεί σε πιο απόμερα μέρη στις αρχές μια σχέσης εκείνη ανέφερε με ειλικρίνεια: «Έχω πάει πρώτο ραντεβού στα Σεπόλια για να νιώθω άνετα. Θέλω να προστατεύω και τους άλλους που δεν κάνουν αυτή τη δουλειά. Θυμάμαι τον Λάκη Λαζόπουλος να με ρωτάει “Είσαι έτοιμη να μην έχεις αυτό που έχεις”;…».

Και συνέχισε: «Δεν νομίζω ότι η προσωπική μου ζωή είχε απασχολήσει τον κόσμο. Υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη παραφιλολογία και φήμες που ποτέ δεν διέψευσα και ποτέ δεν επιβεβαίωσα. Η σιωπή είναι ο καλύτερος τρόπος να χειριστείς πολλές καταστάσεις. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που αποποιούμαι το παρελθόν μου και δεν ντρέπομαι και για τίποτα».

 

Read More

And More