Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Καλοκαιρινή απόδραση στη γενέτειρά της, τη Ρόδο! [pics]

Τι κι αν πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο νησί των ανέμων για τα γενέθλια του Νίκου Κοκλώνη, η μεγάλη αγάπη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου θα είναι πάντα η γενέτειρά της , η όμορφη Ρόδος. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, μπορεί να μην επισκέπτεται το νησί της όσο συχνά θέλει, αλλά όποτε βρίσκει χρόνο κάνει μια μίνι απόδραση για να δει τους γονείς, την οικογένεια και τους φίλους της.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, η όμορφη Κωνσταντίνα ταξίδεψε για το νησί των Ιπποτών. Η ίδια απόλαυσε την Παρασκευή το μεσημέρι τον ήλιο και τη θάλασσα (το Σάββατο της τα χάλασε λίγο ο καιρός) και έκανε τις βουτιές της μαζί με τον τετράποδο φίλο της, τον μικρό Misu που δεν αποχωρίζεται στιγμή.

Μετά τις πρώτες βουτιές στο νησί της, η Κωνσταντίνα έκανε μια grande εμφάνιση στο πάρτυ για τα γενέθλια του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη στο Rodos Palace και εκεί συναντήθηκε με τον καλό της φίλο και τον pr man Χάρη Σιανίδη, που της έκανε μάλιστα και παράπονο πως πηγαίνει συνεχώς στην μαμά της και δεν αποδέχεται τα καλέσματά του στο γνωστό ξενοδοχείο του νησιού.

Ενώ, το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε για κείνη με γυμναστική και συνεχίστηκε με βόλτες στο νησί και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Και οι διακοπές συνεχίζονται!

Read More

And More