Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κομψή εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο μετά την επιστροφή της από το Λονδίνο [pics]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που της δίνεται και ταξιδεύει σε διάφορες περιοχές. Αυτή τη φορά, η ξανθιά παρουσιάστρια επισκέφτηκε το φθινοπωρινό Λονδίνο και έζησε μοναδικές στιγμές μαζί με τους αγαπημένους της φίλους.

Μπορεί το κρύο στη βρετανική πρωτεύουσα να ήταν τσουχτερό, όμως η ίδια δεν έχασε στιγμή το κέφι της, αφού οι βόλτες της στους κοσμοπολίτικους δρόμους του Λονδίνου δεν είχαν τέλος. Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο μέρος και αυτός είναι και ο λόγος που το έχει επισκεφτεί πολλές φορές και συνεχίζει…

Βέβαια, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και έτσι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά από μερικές ξέγνοιαστες ημέρες, επέστρεψε στην Αθήνα και στις υποχρεώσεις της εδώ. Τι και αν ακόμα δεν γνωρίζει, αν θα βρίσκεται αυτή τη σεζόν στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, αυτό δεν την πτοεί!

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου της στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος. Φορώντας ένα μαύρο παντελόνι, ένα μαύρο τοπ και ένα εντυπωσιακό σακάκι, η ίδια διασκέδασε με την παρέα της, ενώ εντοπίστηκε από το φακό κατά την είσοδό της.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More