Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κομψή με total black look στην παρουσίαση του “Just the 2 of us”

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πανέτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτούς που την έχουμε συνηθίσει. Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει επιστρατεύσει όλο της το ταλέντο και αναμένεται να μας εκπλήξει με τις φωνητικές της ικανότητες, αφού θα συμμετέχει στο “Just the 2 of us“, που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες μέσα από το Open Beyond.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του show και όλα τα πρόσωπα έδωσαν το παρών και γνωρίστηκαν καλύτερα πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα. Από το party δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με το ταίρι της και ταλαντούχο καλλιτέχνη Χρήστο Ζώτο. Οι δυο τους έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία κάνοντας πρόβα το πρώτο τραγούδι που θα ερμηνεύσουν.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο event και απαθανάτισε την γνωστή παρουσιάστρια με total black look. Φορώντας ένα chic κοστούμι και ένα ζευγάρι κλασικά μαύρα πέδιλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε ευδιάθετη στο φακό. Γι’ ακόμα μια φορά η ίδια εντυπωσίασε με το στιλ της!

Δες φωτογραφίες:

Πηγή Δεβετζή, Νίκος Κοκλώνης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Κώστας Καραφώτης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More