Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δίνει μια γεύση από τη νέα της καθημερινότητα εν μέσω κορονοϊού [pics]

Μέσα στο σπίτι της βρίσκεται εδώ και πολλές ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και περνά την περίοδο της καραντίνας μαζί με την τετράποδη φίλη της, Μιζού. Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί γενικότερα να λατρεύει τα ταξίδια και τις εξόδους με τους φίλους της, όμως, πλέον, έχει βάλει μία παύση στη γνώριμη καθημερινότητά της και  μένει στο σπίτι για το καλό τόσο της δικής της υγείας όσο και των ευπαθών ομάδων.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, αφού καθημερινά τροφοδοτεί το προφίλ της με διάφορα στιγμιότυπα από την περίοδο της ζωής της εν μέσω καραντίνας. Μπορεί η ανησυχία που επικρατεί παγκοσμίως να είναι μεγάλη με την τάχιστη εξάπλωση του κορονοϊού, όμως εκείνη προσπαθεί να μην χάνει την πίστη της και να παραμένει αισιόδοξη.

Η ξανθιά παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα το ‘χει ρίξει στην έντονη γυμναστική, μιας και έχει μετατρέψει το σαλόνι της σε γυμναστήριο. Στρώμα, βαράκια, λάστιχα, τραμπολίνο ακόμα και πέδιλα για kangoo jumbs περιλαμβάνει ο εξοπλισμός της. Ωστόσο, τις ηλιόλουστες ημέρες η ίδια εκμεταλλεύεται το δικαίωμα για σωματική άσκηση και γυμνάζεται δίπλα στη θάλασσα είτε κάνοντας jogging είτε κάνοντας ποδήλατο.

Το πρόγραμμα της ημέρας αποτελείται από μαγειρική, χάδια με το σκυλάκι της αλλά και σειρές στο Netflix.

Δες φωτογραφίες:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τελειώνει τη μέρα της με μια καλή σειρά.

Read More

And More