Exclusive!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μάθαμε τι κάνει στην καραντίνα! Οι βόλτες με τους τετράποδους φίλους της στην Γλυφάδα! (pics,vid)

Σε καθεστώς lockdown βρίσκεται για δεύτερη φορά η χώρα μας και όλοι πρέπει να μείνουμε ξανά σπίτι και να τηρήσουμε τα μέτρα της κυβέρνησης, ώστε να προστατευτούμε από τον κορονοϊό. Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz καθημερινά μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητάς τους στα social media, μέσα στην καραντίνα, δείχνοντας μας τις μαγειρικές τους ικανότητες αλλά και την μεγάλη τους αγάπη για τη γυμναστική.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μένει και εκείνη σπίτι και οι μόνες έξοδοι που κάνει είναι είτε για σωματική άσκηση μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ή τις φίλες της είτε για να βγάλει περίπατο τον τετράποδο φίλο της, Μίσου. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βόλτα της Γλυφάδα μαζί με την φίλη της και τα σκυλάκια της! Τον Μίσου, αλλά και τον Τόνι, ο οποίος ανήκει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Μάλιστα, η πληθωρική παρουσιάστρια, μιλώντας στο TLIFE, αναφέρει πώς περνάει τον χρόνο της εν μέσω καραντίνας: «Μαγειρική, στο σπίτι δουλειές, ασχολούμαι με το online shopping μου που σχεδιάζω με τα καλλυντικά μου, περνάω δημιουργικά! Κάποιες μέρες τα πράγματα στην καραντίνα είναι πιο δύσκολα, άλλες πιο εύκολα. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια».

Παράλληλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρά το lockdown δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να κάνει καθημερινά γυμναστική είτε μόνη της είτε με τον σύντροφό της. Η πληθωρική παρουσιάστρια, η οποία λατρεύει το τένις, πηγαίνει σχεδόν κάθε μέρα για περπάτημα, ενώ τελευταία έχει ξεκινήσει και μποξ!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

«Κάνω περιπάτους με τα σκυλιά καθημερινά. Βγάζω και τα δύο σκυλιά, είναι η νέα μου εργασία» σχολιάζει χιουμοριστικά στο TLIFE.

«Προσπαθώ να τηρώ το πρόγραμμά μου, δεδομένων των συνθηκών. Κάνω διάφορα πραγματάκια όσον αφορά τη γυμναστική… Δεν έχω σπεσιαλιτέ, δεν είναι το φόρτε μου η μαγειρική. Το cheesecake το έχω τελειοποιήσει! Είναι το μόνο που μπορώ να προσφέρω στους άλλους (γέλια). Στην κουζίνα δεν είμαι πάρα πολύ καλή» αναφέρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσον αφορά τις… μαγειρικές της ικανότητες!

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More