Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με casual look στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει για την Νέα Υόρκη! [pics]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων στην μαγευτική Νέα Υόρκη. Η όμορφη παρουσιάστρια δεδομένου ότι έχει μια απαιτητική καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις δεν προλαβαίνει να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Οι διακοπές των Χριστουγέννων ήταν η ιδανική ευκαιρία για εκείνη να ταξιδέψει και να απολαύσει για λίγο τον αέρα μιας άλλης πόλης.

Η οικοδέσποινα του “My Style Rocks” έζησε ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα μακριά από όλους και από όλα, φορτίζοντας έτσι τις μπαταρίες της με τον καλύτερο τρόπο. Δεδομένου ότι το παιχνίδι μόδας που παρουσιάζει πήρε παράταση αυτό το ταξίδι ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν. Η Κωνσταντίνα δεν σταμάτησε στιγμή να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις βόλτες της στους πιο γνωστούς δρόμους της Νέας Υόρκης αλλά και στα αξιοθέατα. Η Νέα Υόρκη είναι εντυπωσιακή τις γιορτές, αφού κάθε της γωνία είναι στολισμένη, και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η παρουσιάστρια.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνέλαβε στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει για τον προορισμό της. Όπως θα δεις, her style rocks! Η Κωνσταντίνα εμφανίστηκε με casual look και χωρίς ίχνος μακιγιάζ αφήνοντας έτσι να φανεί η φυσική της ομορφιά.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More