Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με σούπερ μίνι στο κέντρο της Αθήνας!

Τις τελευταίες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε να κάνει τους πάντες να ασχοληθούν με εκείνη. Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Όλα πρώτη φορά” και την επόμενη μέρα σχολιάστηκαν όλα όσα είπε, όσα δεν είπε αλλά και η αποκαλυπτική εμφάνισή της.

Κάτι που τελευταία επιλέγει συχνά. Προτιμά μίνι φορέματα και σύνολα που αναδεικνύουν το μπούστο της. Αυτό επιβεβαιώνεται και στην πρόσφατη βραδινή της έξοδο στο κέντρο της Αθήνας.

Η Κωνσταντίνα βρέθηκε σε party μαζί με τον διευθυντή του περιοδικού “ΟΚ”, Νίκο Γεωργιάδη. Στην παρέα τους, φυσικά, ήταν και πολλοί ακόμα διάσημοι φίλοι του δημοσιογράφου. (δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες)

Την παρουσιάστρια συνόδευσε σε αυτή την κοσμική εμφάνιση ο καλός της φίλος Τζον Βότσαρης. Οι δυο τους απολαμβάνουν συχνά διάφορες εξορμήσεις και δεν είναι λίγες οι φόρες που τους έχει απαθανατίσει μαζί ο φωτογραφικός φακός.

Φυσικά, αυτή τη φορά τα φλας άστραψαν και για το καυτό μίνι της παρουσιάστριας που το συνδύασε με ψιλές μπότες και γούνινο πανωφόρι.

Μαζί με τον καλό της φίλο την συνάντησε το TLIFE και σε πρωινή τους εξόρμηση στα νότια προάστια.

Read More

And More