Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με total black look σε βραδινή έξοδο! Πού βρέθηκε η παρουσιάστρια;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να μην γνωρίζει ακόμα τι θα κάνει την νέα σεζόν στην τηλεόραση, όμως ζει το τώρα χωρίς να αγχώνεται για το μέλλον. Η ξανθιά παρουσιάστρια λατρεύει την δουλειά της, γεγονός που έχει αναφέρει δημόσια πολλές φορές. Ακόμα και αν η συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου τελείωσε, αυτό δεν την πτοεί. Κάθε κύκλος πρέπει να ολοκληρώνεται και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια κάνει focus στις υπόλοιπες επαγγελματικές ασχολίες της, αφού τις αρέσουν πολύ! Παράλληλα, σχεδιάζει τις καλοκαιρινές διακοπές της, μέρος των οποίων θα περάσει σίγουρα στο αγαπημένο της νησί την Ρόδο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τις στιγμές με τους φίλους της, όμως προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που ίδια αποφεύγει να απαντά στα δημοσιεύματα όσο και να σχολιάζει φωτογραφίες με τους συνοδούς της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε πρόσφατα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά τη διάρκεια της εισόδου της στο νυχτερινό μαγαζί “Romeo”, όπου τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης. Η παρουσιάστρια επέλεξε total black outfit για την συγκεκριμένη έξοδο, ενώ διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με την παρέα της.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More